UPDATE | Corona: Overheidsmaatregelen

UPDATE | Corona: Overheidsmaatregelen

Veel ondernemers worden op de een of andere manier economisch getroffen door het Corona-virus. De impact van het Corona-virus is gigantisch. Gelukkig heeft onze regering een aantal maatregelen ingevoerd om de schade te beperken.

Er zijn diverse regelingen beschikbaar; denk aan de NOW-regeling, de regeling die gericht is op compensatie van de loonkosten. De TOGS, de tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren Covid-19. Middels deze regeling kan een tegemoetkoming van € 4.000 worden aangevraagd als jouw onderneming ernstige schade lijdt door het Corona-virus. Maar denk ook aan de mogelijkheid tot het vragen van uitstel van betaling bij de belastingdienst als er liquiditeitskrapte ontstaat. Dit is nog maar een kleine greep uit het aantal overheidsmaatregelen. Bekijk op onze website het overzicht van de maatregelen en wat de voorwaarden zijn.

Onze collega’s staan voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het gebruikmaken van de maatregelen. Bij vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen, wij zijn gewoon bereikbaar via 0544-39 33 33 of per e-mail.

Wij wensen jou en jouw naasten veel gezondheid, uiteraard fysiek maar ook financieel, in deze bijzondere en moeizame tijd!

Auteur

Sanne Freriks

Senior jurist BonsenReuling
Als jurist bij BonsenReuling houd ik mij vooral bezig met vennootschaps- en ondernemingsrecht. Zo help ik ondernemers bijvoorbeeld graag met juridisch advies bij het opstarten en inrichten van een nieuw bedrijf of een nieuwe samenwerking, of bij het kopen of verkopen van een bestaand bedrijf. Dit doe ik samen met een aantal collega’s op een voor BonsenReuling kenmerkende praktische wijze, met kennis van zowel juridische, fiscale als bedrijfseconomische aspecten. Samen met mijn collega’s streef ik ernaar ondernemers juridisch te ontzorgen in deze vaak hectische trajecten, zodat zij zich zo veel mogelijk kunnen bezighouden met waar ze goed in zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *