UPDATE | Corona: Overheidsmaatregelen

UPDATE | Corona: Overheidsmaatregelen

Veel ondernemers worden op de een of andere manier economisch getroffen door het Corona-virus. De impact van het Corona-virus is gigantisch. Gelukkig heeft onze regering een aantal maatregelen ingevoerd om de schade te beperken.

Dinsdag 17 maart heeft de overheid deze maatregelen uitgebreid en aangevuld. Zo is de regeling werktijdverkorting ingetrokken en vervangen door een Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid, waarmee loonkosten beter worden gecompenseerd. Ook zijn de maatregelen om liquiditeitsproblemen op te lossen uitgebreid en versoepeld. Daarnaast worden er specifieke maatregelen getroffen om zzp’ers financieel te steunen.

De gewijzigde en aanvullende maatregelen bespreken we uitgebreid op onze website.

Onze collega’s staan voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het gebruikmaken van de maatregelen. Bij vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen, wij zijn gewoon bereikbaar via 0544-39 33 33 of per e-mail.

Wij wensen jou en jouw naasten veel gezondheid, uiteraard fysiek maar ook financieel, in deze bijzondere en moeizame tijd!

Auteur

Sanne Freriks

Senior jurist BonsenReuling
Als jurist bij BonsenReuling houd ik mij, naast de algemene MKB-adviespraktijk, graag bezig met juridische vraagstukken op het gebied van online ondernemen. Dit varieert van vraagstukken inzake privacyrecht tot vraagstukken met betrekking tot intellectueel eigendomsrecht, telecommunicatierecht en algemeen contractenrecht. Ik streef ernaar ondernemers op een praktische manier juridisch te ontzorgen, zodat zij zich zo veel mogelijk kunnen bezighouden met waar ze goed in zijn.

Daarnaast maak ik deel uit van het kernteam van juristenindezorg.nl, met welk team we zorginstellingen ontzorgen op het gebied van HR en P&O. Dit doen we op onze eigen praktische wijze, met kennis van zowel juridische, fiscale, bedrijfseconomische als pensioentechnische aspecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *