Meer dan alleen een salarisspecificatie, wat is jouw volgende keuze?

Meer dan alleen een salarisspecificatie, wat is jouw volgende keuze?

Salarisadministratie is meer dan alleen een salarisspecificatie. De salarisadministratie herbergt zeer waardevolle informatie om te bepalen welke richting de onderneming opgaat, nu en in de toekomst!

Primair genereer ik, als salarisadministrateur, salarisspecificaties, betaalbatches en loonjournaalposten voor mijn klanten. Daarnaast lever ik ook de juiste informatie aan pensioenfondsen, belastingdienst en alle andere (meer dan 1.000!) afnemers van de loonaangifte.

Dat is mijn job als salarisadministrateur. Nauwkeurig, op tijd en altijd betrokken.

Van administrateur naar adviseur

Tegenwoordig noem ik mijzelf geen salarisadministrateur, maar adviseur Salaris-desk. Wij bieden naast de traditionele salarisspecificatie, alles voor jouw personeel. Je kunt dus voor alle vragen over jouw personeel bij ons terecht. Arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, werving en selectie, loonheffingen, loonkostensubsidies, sociale verzekeringen, maar uiteraard ook de salarisspecificatie op papier of digitaal, wij helpen je verder.

Managementinformatie

Een aantal jaren geleden deed ik alle output netjes in een enveloppe en verzond ik deze naar de klant. Tegenwoordig per mail of via onze online portal. Met de online portal krijgt de klant steeds meer inzicht in het personeelsbestand. Maar de echte waardevolle informatie krijg je via de managementrapportage tool. Met deze tool krijg je periodiek inzicht hoe de onderneming ervoor staat op het gebied van personeel. FTE’s, contracten, opbouw van het personeelsbestand (leeftijd, dienstjaren, etc.), loonkostenontwikkeling en –prognose. In één document inzicht in jouw personeel, elke periode tegelijk met de salarisspecificatie. Gebaseerd op de vertrouwde salarisadministratie.

De managementrapportage helpt jou bij het nemen van beslissingen en antwoorden te geven op vragen. Gaan we mensen aannemen? Weegt de investering in die machine op tegen de besparing op de personeelskosten? Een paar voorbeelden waarbij de managementrapportage je kan helpen. Hulp bij de strategische en tactische beslissingen.

Wil je weten wat de Salaris-desk jou, als ondernemer, kan bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact via telefoonnummer 0545-46 36 26.

Auteur

Frank Harbers

Sinds 2002 ben ik werkzaam op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

In de jaren ben ik gegroeid van salarisadministrateur naar een adviseur en procesbegeleider die de kansen en bedreigingen voor de klanten aangrijpt om ze te voorzien van een juist advies.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *